Welkom op de website van Mommens Oude metalen dat als familiebedrijf sinds 1952 bestaat en momenteel gevestigd is te Hoboken (Antwerpen). Wij zorgen ervoor dat uw oude metalen op een verantwoorde manier afgevoerd worden. Wij beschikken over professioneel materiaal in de vorm van containers, vrachtwagens met en zonder ophaalkraan, een geijkte weegbrug tot 30 000 kg en geijkte elektronische weegschalen tot 1500 kg.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht en dit voor kleine en grote hoeveelheden. Op verzoek plaatsen wij een container bij u. De plaatsing van deze container is gratis. Wanneer uw metalen nog een waarde vertegenwoordigen, vergoeden wij die volgens de courante prijzen. Wij staan garant voor een correcte en contante betaling en onze prijzen worden steeds actueel aangepast.

Oude metalen kunnen afgehaald worden of bij ons afgeleverd worden.

Wij aanvaarden en/of transporteren geen gevaarlijke afvalstoffen (bv AEEA, recupel-goederen, gepollueerde autowrakken, teerhoudende kabel….)

Voor meer informatie, kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of telefonisch op het nummer 03/237 73 31.